top of page

Om oss

Engøy Gjestegård er en bedrift som ligger i naturskjønne omgivelser i Sandefjord i nærheten av Knattholmen. Vi tilbyr overnatting i historiske og sjarmerende omgivelser, som gir gjestene en autentisk og unik opplevelse. I tillegg til overnatting tilbyr vi utleielokaler som passer for konferanser, møter og selskaper.

Vi har en sjarmerende gårdsbutikk som selger lokale råvarer og håndverksprodukter. Butikken gir gjestene våre muligheten til å oppleve det beste av norsk matkultur og lokale produkter. Her kan gjestene leie kano, som gir gjestene muligheten til å utforske de vakre omgivelsene fra sjøen.

Engøy Gjestegård er kjent for sin vakre beliggenhet og autentiske atmosfære, og tiltrekker seg både lokale og internasjonale gjester. Med tjenester og opplevelser er Engøy Gjestegård en ideell destinasjon for de som ønsker å oppleve norsk kultur og natur på sitt beste.

butikken.jpg
butikken.jpg

Misjon

Engøy Gjestegård ønsker å tilby gjestene en autentisk og unik opplevelse av norsk kultur og natur. Vi vil gi gjestene muligheten til å koble av, slappe av og oppleve vakre omgivelser, samtidig som vi gir dem tilgang til lokale råvarer og aktiviteter som lar dem utforske og oppleve det beste av norsk mat og natur

veierland.jpg

Visjon

Vår visjon er å være en ledende destinasjon for gjester som ønsker å oppleve det beste av norsk kultur og natur. Vi vil stadig forbedre oss og tilby nye og spennende opplevelser for våre gjester. Samtidig vil vi ivareta vår autentiske atmosfære og historiske sjarm, slik at gjestene kan føle seg hjemme og nyte alt det vakre Engøy Gjestegård har å tilby.

veierland.jpg
Anker 1
bottom of page